evateam@altinbas.edu.tr

17 Mayıs EVA TEAM 6. Genel Toplantısı

17 Mayıs 2019 Cuma günü Fatma Altınbaş Konferans Salonunda EVA Team 6. Genel Toplantısını yaptı. Toplantıda takım kaptanı ve diğer alt birim kaptanları tarafından Elektrikli Araç Projesindeki gelişmeler hakkında bilgi verildi. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Proje Yürütücüsü Dr.Öğ.Üy. Süleyman BAŞTÜRK, projenin genel değerlendirmesini yaptı ve yarış için önemli tarihlere tekrar dikkat çekerek, daha yüksek bir motivasyonla ve takım çalışması ruhu ile proje çalışmlarına devam edilmesi gerektiğini belirtti. Projemizi destekleyen İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ahmet Ercan GEGEZ Hocamız da toplantımıza katıldı ve EVA Ekibine olan desteğini belirten bir konuşma yaptı. Mekanik birimde tasarlanan ve montajlanan elektrikli aracın şasisi (iskelet) toplantıda sergilendi ve detaylı bir şekilde değerlendirildi.

Toplantımız okulumuzun İş Güvenliği Uzmanı Özge Durmaz KAŞ’ın teknik personel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi semineri ile sona erdi.